Lito na Gradskoj – 4 dana uživanja, DETALJAN PROGRAM

0

Prvi dan: Splicka Scena i Duo Mata i Sile

Sljedeća tri dana: Filmovi, crtić i DJ RENKY

 

Pučko učilište Ploče ljeto otvara na novoj lokaciji. Četiri dana druženja u savršenom ambijentu Gradske plaže u Pločama.

Prvi dan, u utorak, 2. srpnja s početkom u 21 sat zabavljat će vas ekipa iz popularne Splicke Scene, sa svojim novim showom “Slušaj ovo”. U goste nam stižu: Primorac, Škiljo, Travizi i Lazaneo.

Nakon sat ipo vremena smijeha, nastavit ćemo se družit uz piće i lagane ljetne ritmove koje će za vas izvesti Duo Mata i Sile.

splicka scena

Sljedeća tri dana rezervirana su za filmsko platno ispod zvjezdanog neba Gradske plaže.

 

U srijedu, 3 srpnja s početkom u 21 sat prikazat će se romantična akcijska komedija „Hit Man“.

filmovi

Četvrtak, 4. srpnja je rezerviran za naše najmlađe. U 21 sati prikazat će se najnoviji crtić „Gru i malci: Neustrašivi špijun“, sinkronizirano na hrvatski jezik.

 

Petak je pak ostavljen za nezavisne filmove. U 21 sat na rasporedu je kratkometražni film „Žarko, razmazit ćeš dite!“. Film je napravljen prema knjizi „U malu je uša đava“ splitske autorice Tisje Kljaković Braić te je osvojio nagradu publike za najbolju „Ješku“ na 17. Festivalu mediteranskog filma Split!

Nakon najbolje „Ješke“ slijedi talijanski film „Uvijek postoji sutra“. Inspirativna humoristična drama koja je pokorila talijanske kino dvorane i bila gledanija od najpopularnijih blockbustera prošle godine.

 

Iza projekcija, u srijedu i petak možete uživati uz piće i Dj-a RENKY.

 

Lito na Gradskoj .

Ulaznice za stand up po cijeni od 7€ možete kupiti radnim danom u Pučkom učilištu (9-12) i na dan showa pola sata prije početka na Gradskoj plaži.

Ulaznice za projekcije moguće je kupiti pola sata prije projekcije ili online na linku: https://www.kinomediteran.hr/hr/kino-mediteran-gostovanja.

 

Vidimo se na Gradskoj!

 

Pučko otvoreno učilište

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.