Radosni u susret ljetu

0

Danas smo predstavili radove naših Radosnih u predivnom predvorju Trgovačkog centra Port Mall uz veliku podršku i dobrodošlicu djelatnika Ribola hipermarketa. U našoj udruzi svakodnevno se odvijaju osim terapeutskih tretmana logopeda , edukacijske rehabilitacije , psihološkog savjetovanja za Radosne i njihove obitelji provode se i radno-okupacijske aktivnosti i kreativne radionice uz stručnu pomoć naših djelatnika i volontera s ciljem usvajanja vještina samostalnog življenja odraslih osoba s intelektualnim teškoćama .Naši Radosni članovi su danas bili ponosni na svoje radove ,i bili su jako sretni što mogu pokazati našim sugrađanima da su vrijedni i kreativni. A naši dragi Pločani su ih veselo pozdravljali i svojim donacijama pomogli radu udruge.Nekoliko sugrađanki I djelatnice Ribole su im kupili sladolede i slatkiše i tako im pokazali da ih vole i da ravnopravno pripadaju našoj zajednici.

2 3 r4 r5

Zahvaljujemo svima koji su naše Radosne pohvalili i dali im podršku da se osjećaju korisno i radosno.

Posebna zahvala gđi.Gorani i djelatnicama Ribola hipermarketa . Sredstva prikupljena ovom akcijom će biti namijenjena uređenju našeg Poludnevnog boravka i kupnji materijala za rad s korisnicima.

r6 r7

Svi koji želite svojim donacijama , volonterskom ili stručnom pomoći doprinijeti radu naše udruge možete nas posjetiti na istom mjestu još sutra , također u našim prostorijama Gračka 5 , Ploče ili kontaktirati na broj telefona 020 670 856 i

na e-mail: udruga.radost.pl@gmail.com

r8 r9

Želimo Vam radosno i ugodno nadolazeće ljeto!

Vole Vas Radosni

 

Share.

About Author

Comments are closed.