Sinoć je na opuzenskoj Pjaci najukusniji brudet na 17. Neretvanskoj brudetijadi skuhala opuzenska ekipa Četiri tenora. Tako je odlučio 12-člani žiri kojem je predsjedao Veljko Barbieri i uz kojega su još bili poznati hrvatski kuhari Hrvoje Zirojević i Braco Sanjin.
Druga nagrada pripala je ekipi Balatura koja je uz Vinariju Veraja osvojila i nagradu za najbolje dekorirani stol., a treća ekipi Kosa.
Pojedini članovi žirija su nam rekli da nikad nije bilo ovako ujednačena kvaliteta i da je bilo teško izabrati najbolje te da se radilo o nijansama.
Organizator ove gastro-manifestacije je Družba Pivčeva kala koja je večeras bila ponosna što je u spravljanju neretvanskog brudeta sudjelovala 21 ekipa iz cijele Doline, od Bune do mora, a najviše ih je bilo iz Metkovića.
Tradicionalno sav brudet se podijelio gostima kojih na Pjaci nije nedostajalo, a tu je bila i velika teća Pivčava kale.
Više u fotogaleriji portala LIKEmetkovic.hr